Aquesta coca l’utilitzo molt, sobretot quan no tinc massa temps. És molt senzilla, ràpida, bona i de xocolata (molta xocolata). La recepta me la va donar la Marta fa un parell d’anys i a dia d’avui he perdut el compte de les vegades que l’he fet.
Els ingredients que fan falta són:
Per la massa:
- 3 ous
- 1 teula de xocolata
- 80 grs de farina
- 125 grs de sucre
- 1 cullerada de mantega
- 1 cullerada de llevat
- 200 ml de crema de llet
Per la cobertura:
- 100 ml de crema de llet
- 4 peces de xocolata
- 1/2 cullerada de mantega
Comencem batent els ous. Afegim el sucre i remenem. A continuació, afegim la farina i el llevat. Passem la massa pel turmix.
Desfem la mantega al microones i afegim a la massa anterior ràpid perquè l’ou no qualli.
Posem en un bol al microones la xocolata amb la crema de llet durant 5 min. Remenem fins que quedi una massa uniforme i l’afegim a la barreja anterior. Remenem fins que quedi una massa homogènia.
Untem el motllo (especial per microones) amb mantega i aboquem la massa. La posem al microones durant 7 min a màxima potència. Treiem la coca del microones i deixem refredar.
Per la cobertura posem en un bol la xocolata, la crema de llet i la mantega durant 2 min al microones i l’aboquem sobre la coca.
Podem decorar-la amb maduixes, préssec, taronja, fruits secs o simplement sucre glass. També, podeu substituir la cobertura de xocolata per melmelada del que més us agradi.
Que passeu una feliç estona fent i compartint aquesta coca!